Sportsnylonreim i 22/26mm m/Quickfit for Garmin - Komfort og funksjonalitet

  • kr 229

Sportsnylonreim i 22/26mm med Quickfit for Garmin - Komfort og funksjonalitetOppgrader din Garmin-klokke med en sporty nylonreim som kombinerer stil, komfort ogPå lager
Artikkelnummer: 133
Del

Sportsnylonreim i 22/26mm med Quickfit for Garmin - Komfort og funksjonalitet

Oppgrader din Garmin-klokke med en sporty nylonreim som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet! Vår Sportsnylonreim er designet for å tåle de mest intense treningsøktene, samtidig som den gir klokken din et friskt og moderne utseende. Spesialtilpasset for Komfort: Med en unik blanding av høykvalitets nylon og en smule stretch, tilbyr denne reimen en optimal balanse mellom komfort og holdbarhet. Quickfit-systemet gjør det enkelt å bytte reimen på sekunder uten bruk av verktøy, slik at du kan tilpasse stilen din på farten.

Eksklusiv komfort og funksjonalitet

Våre premium nylonreimer kommer i en rekke levende farger og mønstre, slik at du kan uttrykke din unike stil. Med QuickFit-teknologi kan du enkelt bytte reimen uten verktøy. Det slitesterke nylonstoffet sikrer langvarig komfort og holdbarhet, selv under de mest krevende forhold.

Stilige valg for de fleste Garmin-modeller

Enten du har en Approach S60 eller en Fenix 7X, har vi reimstørrelsen som passer din modell. Utforsk vår omfattende liste over kompatible modeller og gi klokken din et nytt look.

Trenger du hjelp?

Er du usikker på hvilken reim som passer best til din klokke? Vårt team av spesialister står klare til å hjelpe deg. Send oss en melding eller ring oss, så finner vi den perfekte matchen sammen.

Utforsk vårt utvalg - finn DIN favoritt

Sjekk ut vårt sortiment av 22mm og 26mm reimer nedenfor. Hold øye med nye og spennende farger og modeller som kommer snart. Velg Reimspesialisten for å gi klokken din det lille ekstra!