Ny modell! Skinnreim i 22 og 26mm Fenix 3/HR 5 5 pluss 6 6X Pro 7 7X Pro

  • kr 219

Oppdag vår nyeste tilvekst – Skinnreimen som revolusjonerer klokkeopplevelsen din! Med størrelser på 22mm og 26mm, passer denne reimen perfekt til Fenix-serienPå lager
Artikkelnummer: 31
Del

Oppdag vår nyeste tilvekst – Skinnreimen som revolusjonerer klokkeopplevelsen din! Med størrelser på 22mm og 26mm, passer denne reimen perfekt til Fenix-serien (3/HR, 5, 5 Plus, 6, 6X Pro, 7, 7X Pro). Det er ikke bare en reim – det er et statement. Vi introduserer en fusjon av sofistikert design og komfort; ytre lag av førsteklasses imitert skinn kombinert med et indre lag av myk silikon. Resultatet? En reim som ser stilig ut og føles fantastisk mot huden din gjennom hele dagen. 

Velg mellom fire tidløse farger – hvit, sort, brun og mørke brun – for å matche ditt unike stiluttrykk. Vår Quickfit-funksjon transformerer måten du bytter reimer på. Med noen få enkle klikk kan du oppdatere utseendet på klokken din uten verktøy eller ekstra hjelp. Dette gir deg friheten til å eksperimentere med ulike stiler på sekunder. Ikke vent lenger – gjør din klokke til et blikkfang! Bestill i dag og opplev forskjellen selv. Har du spørsmål? Vi er her for deg! Send oss en e-post eller ring oss på 90408797 for personlig service. Vi svarer lynraskt og ser frem til å hjelpe deg.